GreenBuddies

Greenbuddies vstupují na 18. trh v EU s projektem v Irsku

Greenbuddies vstupují na 18. trh v EU s projektem v Irsku

Pozemní instalace
Greenbuddies tým

30.09.2024

Greenbuddies vstupují na svůj 18. evropský trh s významným solárním projektem v Irsku. Pro našeho klienta Axial instalujeme systém s kapacitou 30 MWp, který zahrnuje více než 50 000 fotovoltaických modulů. Tato instalace je součástí většího solárního parku o kapacitě 176 MWp, který je jedním z největších v Irsku.

Greenbuddies pokračují v expanzi a nyní vstupují na svůj 18. trh – tentokrát do Irska. Pro klienta Axial, předního výrobce podkonstrukcí, realizujeme projekt s instalovanou kapacitou 30 MWp. Tento projekt zahrnuje 50 420 fotovoltaických modulů a více než 27 000 pilotů. Tato rozsáhlá instalace je významným krokem pro Greenbuddies a potvrzuje naše rostoucí portfolio projektů obnovitelných zdrojů energie po celé Evropě.

Projekt 30 MWp elektrárny se právě rozjíždí

Projektový manažer Jan Ryba komentuje aktuální stav výstavby: „Momentálně jsme ve fázi ramování a máme za sebou přibližně 10 % z celkových 27 000 pilotů. V současné době také mobilizujeme pracovníky, abychom zajistili dokončení před zimou. Plánujeme mít na stavbě 50 až 60 pracovníků, abychom splnili termíny.

Projekt čelí výzvám spojeným s přísnými irskými pracovními a bezpečnostními požadavky. Všichni pracovníci musí projít několika školeními a splnit různá kritéria, než mohou začít pracovat na stavbě. Solární park o kapacitě 176 MWp je jedním z největších v Irsku a jeho dokončení bude představovat významný milník v oblasti obnovitelné energetické infrastruktury v zemi. Projekt bude zahrnovat více než 300 000 panelů a očekává se, že ušetří 250 000 tun emisí CO2. Solární park by měl být dokončen do konce prvního čtvrtletí příštího roku.


 

Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.